Ceny Eshopu Profesního projektu jsou viditelné pouze po přihlášení pomocí e-mailu registrovaném v Profesním projektu.

JURA J8 (EA) Midnight Silver, 15471

Značka: Jura
44 990 Kč 37 182 Kč bez DPH
Na dotaz

Jura J8 Midnight Silver nabízí nejlepší technologie pro dokonalý kávový zážitek. Dotyková obrazovka umožňuje snadné ovládání a výrobu oblíbených nápojů. Mimořádně kvalitní mletí kávy a jedinečná technologie přípravy mléčné pěny - Sweet Foam funkce zaručuje dokonalou chuť a aroma.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nová generace celosvětově populární řady J je plná technických inovací pro ještě dokonalejší výsledek kávy. J8 ovládá celou řadu kávových klasik a nyní ještě více specialit.
Funkce Sweet Foam dochucuje mléčnou pěnu libovolným sirupem v požadované chuti, sladkosti a intenzitě. Takže i sladké latte uspěje stisknutím tlačítka. Mlýnek P.A.G.2+ s aktivním sledováním hrubosti mletí a spařovací jednotka 8. generace s 3D procesem spařování zajišťují optimální výsledek a maximální chuť za všech okolností.
Pro ještě pohodlnější ovládání Coffee Eye detekuje umístění šálku a automaticky přizpůsobí výběr na displeji dostupným specialitám. Také v péči: čištění mléčného systému jedním dotykem lehkým stiskem tlačítka. Vnitřní kvalita se odráží ve vnějším provedení. Výsledný design dodává kávovaru J8 charakteristickou tvář.

 

 Funkce Sweet Foam a mléčná pěna kávovar Jura J8 Midnight Silver

 
Mléčná pěna s příchutí

Špičková gastronomie zná tajemství požitku: čisté, čerstvé ingredience, mistrovsky zpracované. Totéž platí pro výjimečné kávové speciality. Nová funkce Sweet Foam aromatizuje mléčnou pěnu přímo během přípravy s odpovídajícím sirupovým nástavcem a zajišťuje zcela nové zážitky z požitku. Výběrem a dávkováním použitého sirupu lze chuť a intenzitu přizpůsobit přesně osobním preferencím. J8 dokonce vykouzlí módní speciality, jako je Sweet Latte, stisknutím tlačítka.

 

 Funkce sledování šálku u kávovaru Jura J8 Midnight Silver

 
Kávové oko - sledování šálku

Ať postavíte šálek pod hlavní výpust či pod trysku na kávo-mléčné speciality, kávové oko Coffee Eye je stále ve střechu a rozpozná, kam jste umístili svůj šálek. Jako inteligentní snímač šálku automaticky přizpůsobuje výběr specialit na displeji do polohy šálku. Pro ještě snadnější a intuitivnější ovládání.

 

 Profesionální mlýnek v kávovaru Jura J8 Midnight Silver

 
Mlýnek P.A.G.2+ 
Mlýnek P.A.G.2+ je premiantem ve své vlastní třídě. Zvukovým design inspirovaný Formulí 1. Kontrola aroma díky aktivnímu sledování hrubosti mletí zajišťuje konstantní špičkový výsledek pomleté kávy. V závislosti na výběru nápoje doporučí kávovar nastavit stupeň mletí na "mírný" nebo "intenzivní". Díky tomu ovládá aroma v šálku. Stupně hrubosti mletí lze kdykoli nastavit, ale před a po přípravě kávy je systém P.A.G.2+ neaktivní, což jej chrání po celou dobu jeho životnosti. Plně automatický kávovar tak dokáže přesvědčit ještě déle trvající dokonalou chutí.
 

 Moderní vzhled Jura kávovaru J8 Midnight Silver

 
Suverénní design
Jasnost a symetrie charakterizují vzhled J8. Nejvyšší výrobní standardy a přesnost zpracování přesvědčí o kvalitě a dokonalosti. Reinterpretace oceňovaného designu zaujme pozorností věnovanou detailům. Inscenace čerstvých kávových zrn, příjemné rozhraní ovládání, osvětlení voňavého kávového nápoje – vše splývá v harmonický celek a dává jistou suverenitu.
Kategorie: Prémiové kávovary
Záruka: 25 měsíců
Hmotnost: 10.2 kg
Latté macchiato pouhým stisknutím tlačítka: ANO
Cappuccino pouhým stisknutím tlačítka: ANO
Množství vody lze naprogramovat ke každé přípravě: ANO
Intenzitu kávy lze naprogramovat ke každé přípravě: 10 úrovní
Programovatelné množství mléka / mléčné pěny: ANO
Programovatelná teplota spařování: 3 úrovně
Displej: 4,3" barevný dotykový
Údržba statusem na dispeji (čištění, odvápnění, filtrace): ANO
Výškově nastavitelná výpust na kávu: 65 - 111 mm
Výškově nastavitelný výpust na cappuccino: 107-153 mm
Výškově nastavitelný výpust horké vody: 65 - 111 mm
Objem zásobníku na vodu: 1,9 l
Kapacita zásobníku zbytků kávy (porce): ~ 16
Kapacita zásobníku zrnkové kávy: 280 g
Délka přívodního kabelu: 1,1 m
Napětí: 230 V
Proud: 10 A
Hmotnost: 10,2 Kg
Rozměry: 31,8 × 34,8 × 44,6 cm
Číslo artiklu / barva: 15471/ Midnight Silver (EA)